OPERATOR TECHNIEK - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Delpharm in Bladel is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare farmaceutische geneesmiddelen. In Bladel werken 165 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering en wij zijn op zoek naar een:

OPERATOR TECHNIEK - M/V - CDI
3 PLOEGEN

Dit ga je doen
In de functie van Operator Techniek bij Delpharm, sta je in voor het operationeel maken en bedienen van onze productielijnen. Jij bedient de machine en lost eenvoudige storingen op. Kleine elektrische en mechanische storingen aan machines en randapparatuur weet jij te verhelpen. Als Operator Techniek ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kosten van het proces. Jij werkt daarnaast mee aan de lijn bij het afvullen en verpakken van eindproducten. Jij zorgt ervoor dat tijdens het proces alles vlot verloopt!
Het gaat om een functie in 3 ploegen, dus je moet ook bereid zijn om in de nacht te werken:
• Ochtenddienst: 06:00 uur - 14:30 uur
• Late dienst: 14:30 uur - 23:00uur
• Nachtdienst: 23:00 uur - 06:00 uur

Dit ben jij
Bij voorkeur beschik jij over een technische opleiding en/of heb jij een praktisch geschoolde achtergrond, óf gelijkwaardig door technische ervaring. Ervaring in een productieomgeving binnen de farmaceutische-, cosmetische- of voedingsmiddelensector is mooi meegenomen.
Heb jij nog geen ervaring als technicus maar wel een technische achtergrond of veel affiniteit met techniek? Geen probleem! Wij beginnen met een opleidingstraject tot technisch operator. Zo bereiden wij je in no-time voor op je nieuwe job bij Delpharm!

Dit bieden wij jou
Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:
• Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng;
• Een salaris tussen de € 3.175,- en € 4.275,- per maand, inclusief ploegentoeslag;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
• Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert;
• Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort.
Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (job.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.
Voor informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Murat Karadenizli of Ian Kastelijn ( beide shiftleider verpakking), telefoonnummer 0497-339400