MAGAZIJNMEDEWERKER - M/V - CDI (40 uur)

BLADEL (Pays-Bas)

Delpharm in Bladel is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare farmaceutische geneesmiddelen. In Bladel werken 165 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering en wij zijn op zoek naar een:

MAGAZIJNMEDEWERKER FARMACIE – 2 PLOEGEN
(FULLTIME)

Dit ga je doen
In de functie van Magazijnmedewerker bij Delpharm, bied je ondersteuning aan de interne logistiek. Je werkzaamheden bestaan uit beleveren van grondstoffen en (verpakkings-) materialen ten behoeve van de productieafdeling. In en uitpakken van diverse materialen behoort eveneens tot deze werkzaamheden. Verder voer je de medicijnen die gereed zijn af naar de expeditie en ben je verantwoordelijk voor het op orde en schoon houden van het magazijn. In ons magazijn gaan verplaatsingen hoofdzakelijk via elektrische palletwagens en werken we met handscanners.
Omdat je in een farmaceutische omgeving gaat werken is het van belang dat je je kunt houden aan diverse geldende voorschriften. Voordat je zelfstandig kunt werken in deze omgeving zul je eerste diverse lees-praktijktrainingen.
Het gaat om een functie in 2 ploegen, dus je moet ook bereid zijn om in wisselende diensten te werken:
• Ochtenddienst: 06:00 uur - 14:30 uur
• Late dienst: 14:30 uur - 23:00uur

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar medewerkers die ervaring hebben met logistieke werkzaamheden. Heb je ervaring met het besturen van een hef/reachtruck is mooi meegenomen! Dit is geen prioriteit en benodigde certificaten zijn via ons te behalen. Je hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte werkhouding en bent flexibel. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij jou
Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:
• Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng;
• Een salaris tussen de € 2.400 en € 3.150 per maand inclusief ploegentoeslag;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
• Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert;
• Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort.

Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!

Nadere informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Tijmen Senders, Teamleider Magazijn. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met afdeling HRM, telefoon 0497 339400. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (job.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD