Trainee Qualified Person - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Binnen de afdeling QA zijn we op zoek naar een (net) afgestudeerde in Life-Sciences die de ambitie heeft om opgeleid te worden tot Qualified Person. Je gaat alles leren op het gebied van farmaceutische productie en de volledige kwaliteitsketen van een eindproduct van begin tot eind. Een zeer uitdagende functie met veel variatie en contact met de volledige organisatie.

Functie

Je taken en verantwoordelijkheden zijn:

Samen met je directe collega’s en QA/QC Manager geef je vorm aan de invulling van de QA-afdeling en het kwaliteitsbeleid van Delpharm Bladel B.V. Tot je primaire taken en verantwoordelijkheden behoren:
Het op termijn vrijgeven van producten en in het begin delen nemen aan het vrijgave proces (dit kan in verschillende vormen: reviewen batch records, problemen oplossen samen met productie, analyse data kritisch analyseren, etc.).
Data interpretatie en probleemoplossend: Het analyseren en oplossen van afwijkingen en klachten, actief delen met RCA (root cause analyse) onderzoeken in een cross functioneel team.
Klantgericht: je fungeert als tussenpersoon naar interne/externe klanten en draagt zorg voor een tijdige rapportage, probleemoplossingen, waarbij kwaliteit, service en reactiviteit in een hoog vaandel staan.
Het opstellen, beoordelen en/of goedkeuren van allerhande kwaliteitsdocumenten: beoordelen en/of goedkeuren (t.o.v. klantendossiers, interne kwaliteitseisen en wetgeving) van protocollen en specificaties, beoordelen van gewenste aanpassingen in product en/of proces op conformiteit van de gestelde wettelijke – en kwaliteitseisen, etc.
Verder draag je de verantwoordelijkheid voor het opzetten en reviewen van SOP’s, werkinstructies en formulieren en voor het continue verbeteren van deze documentatie en werkwijzen.
Daarnaast ga je door middel van een aantal projecten de kwaliteitssystemen optimaliseren.
Je bent medeverantwoordelijk voor het toezichthouden op de naleving van GMP/GDP-richtlijnen door de afdelingen en adviseert daar waar nodig, zowel op uitvoerend als op beleidsniveau. Verder ben je betrokken in het uitrollen en geven van trainingen aan het personeel.
Vanuit de QA-afdeling ben je betrokken bij zowel interne- als externe audits.

In deze functie rapporteer je aan de QA/QC Manager.

Profiel & Ervaring

Je profiel:

  • Master-degree binnen Life-Sciences, bij voorkeur (bijna) afgeronde opleiding tot (industrieel) apotheker;
  • Ambitie om door te groeien tot QP;
  • Theoretische kennis van GMP/GDP-regelgeving en farmaceutische wetgeving;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist;
  • Je bent een teamplayer die positief bijdraagt aan de onderlinge samenwerking;
  • Je bent analytisch, proactief en oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast ben je communicatief vaardig, organisatorisch en in het bezit van overtuigingskracht.

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de afdeling Human Resources of Sigrid Van Aken, QA/QC Manager-QP (telefoon (0497) 33 94 00).