TEAMLEIDER MAGAZIJN - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Delpharm in Bladel is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare farmaceutische geneesmiddelen. In Bladel werken 165 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering en wij zijn op zoek naar een:

TEAMLEIDER MAGAZIJN FARMACIE
(FULLTIME)

Dit ga je doen
In de functie van Teamleider Magazijn bij Delpharm, geef je leiding aan de ploegen in het magazijn en draag je vanuit deze positie zorg voor het doorvoeren van verbeteringen. In deze functie moet je kennis hebben van de logistieke keten en relatie met de processen/stromen in het magazijn, kennis van geldende procedures/regelingen op het gebied van kwaliteit en de opslag van gevaarlijke stoffen. Daarnaast heb je kennis van SAP, ADR goederen en de Duitse en Engelse taal t.b.v. contacten met transporteurs. Kennis van exportdocumenten en Lean vormt een belangrijke pré.

Dit ben jij
Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur! Voel je jezelf aangesproken? Dan zijn wij benieuwd of jij jezelf herkent in onderstaande punten:
• Samenwerken zit in je DNA en bent iemand met goede en aantoonbare leidinggevende capaciteiten
• Je beschikt over een MBO+/HBO niveau verkregen door opleiding en/of ervaring.
• Je bent resultaatgericht en je staat open voor veranderingen en kunt deze ook goed implementeren in de dagelijkse processen.
• Je hebt een hands-on mentaliteit en kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel!

Dit bieden wij jou
Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:
• Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng;
• Een salaris tussen de €3600 en €4200 per maand;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
• Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert;
• Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort.

Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!

Nadere informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Karin Sanders, SC Manager.. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met afdeling HRM, telefoon 0497 339400. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (HR.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.