QC Analist - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Binnen de productiesite van DELPHARM Bladel (165 medewerkers), een site gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische producten, zijn we op zoek naar een:

QC Analist - M/V - CDI

Functie
De Laboratory Technician is werkzaam binnen de afdeling Quality Control (QC). Het QC laboratorium voert kwaliteitscontroles uit op grondstoffen, verpakkingsmaterialen, tussen-/ en eindproducten, dit alles in een GMP omgeving. Daarnaast participeert de afdeling QC in validatie-/ en stabiliteitsstudies en klant projecten.
Voor de versterking van ons team, zijn we op zoek naar een Lab Technician die, naast routinematige analyses, ook ondersteuning biedt bij het implementeren van nieuwe analytische testmethodes en het verbeteren van bestaande analytische testmethoden.

Je taken en verantwoordelijkheden
-  Het uitvoeren van analytische testen: het zelfstandig uitvoeren van een breed scala aan analytische technieken (instrumentele technieken, nat chemische analyses) volgens analysevoorschriften in overeenstemming met GMP en wettelijke richtlijnen.
-  Klant oriëntatie: fungeert als tussenpersoon naar interne en externe klanten en draagt zorg voor een tijdige rapportage, probleemoplossingen, waarbij service en reactiviteit in een hoog vaandel staan.
-  Data interpretatie en probleemoplossing: het interpreteren van gegevens ter ondersteuning van conclusies.
-  Kwaliteit: draagt zorg voor de onderbouwing en juistheid van gegevens en het actief bevorderen van de kwaliteitscultuur binnen het laboratorium.
-  Veiligheid: het naleven van veiligheidsvoorschriften en procedures.

Profiel en Ervaring
De focus van de functie ligt op het uitvoeren van (instrumentele) analyses aan grondstoffen, eindproducten en monsters gerelateerd aan stabiliteitsstudies. Je taken hierin zijn:
-  Voorbereiden en uitvoeren van (instrumentele) analyses
-  Vaststellen van meetresultaten
-  Rapportage van analyseresultaten
-  Het initiëren en assisteren bij een Out of Specification (OOS) onderzoek
-  Opstellen van analysecertificaten
-  Onderhouden van laboratoriumapparatuur.

Onze ideale kandidaat is een praktisch ingestelde teamplayer met een MBO werk- en denkniveau (zoals MLO met analytische chemie specialisatie of startende HBO-er). Je hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring binnen een (farmaceutisch) laboratorium. Het hebben van GMP-ervaring is een pré.
Je hebt kennis van fysische, chemische analyses en instrumentele technieken zoals (U)HPLC, GC en dissolutie testen. Je hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte werkhouding, bent hands-on, oplossingsgericht en accuraat.

Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt sterke vaardigheden in Microsoft Office Programma’s (Word, Excel, Outlook). En bij voorkeur kennis met Waters Empower en SAP.

Informatie & sollicitatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Patrick Curvers, Head of Quality Control (telefoon (0497) 33 94 00). Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.delpharm.com.

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (HR.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.