Project Analist - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Binnen de productiesite van DELPHARM Bladel (165 medewerkers), een site gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische producten, zijn we op zoek naar een:

Project Analist - M/V - CDI

Functie
De Project Analyst is werkzaam binnen de afdeling Quality Control (QC). Het QC laboratorium voert kwaliteitscontroles uit op grondstoffen, verpakkingsmaterialen, tussen-/ en eindproducten, dit alles in een GMP omgeving. Daarnaast participeert de afdeling QC in validatie-/ en stabiliteitsstudies en klant projecten.

Voor de versterking van ons team, zijn we op zoek naar een Project Analyst. Het zwaartepunt van de functie bestaat uit het zelfstandig implementeren van nieuwe analysemethoden ten bate van de introductie van nieuwe producten en/of het optimaliseren van bestaande productieprocessen.

Binnen de functie Project Analyst ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van analytische test procedures, binnen een speelveld van een grote verscheidenheid aan producten en analytische technieken. Dit maakt de functie leuk en uitdagend! De activiteiten zijn projectmatig georganiseerd.

Je taken en verantwoordelijkheden
-  Kennis, techniek & vaardigheden: het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van een breed scala van analysemethodieken binnen het QC laboratorium van Delpharm Bladel BV.
-  Klant oriëntatie: fungeert als tussenpersoon naar interne en externe klanten en draagt zorg voor een tijdige rapportage, probleemoplossingen, waarbij service en reactiviteit in een hoog vaandel staan.
-  Het uitvoeren van analytische testen: het zelfstandig uitvoeren van een breed scala aan analytische technieken (instrumentele technieken, nat chemische analyses) ter begeleiding van de product-introductie in overeenstemming met GMP en wettelijke richtlijnen.
-  Data interpretatie en probleemoplossing: het interpreteren van gegevens ter ondersteuning van conclusies.
-  Kwaliteit: draagt zorg voor de onderbouwing en juistheid van gegevens en het actief bevorderen van de kwaliteitscultuur binnen het laboratorium.
-  Veiligheid: het naleven van veiligheidsvoorschriften en procedures.

Profiel en Ervaring
Onze ideale kandidaat heeft de volgende persoonseigenschappen:
-  Een afgeronde HLO or MSc opleiding in de Analytische Chemie
-  Tenminste 3 jaar werk ervaring in een GMP-omgeving en beschik je over kennis van chromatografische technieken zoals (U)HPLC en GC.
-  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
-  Naast de basiskennis van programma’s als Microsoft Word, Excel en Outlook, heb je bij voorkeur kennis van SAP en Waters Empower CDS.
-  Je bent creatief, denkt out of the box om zelfstandig analytische uitdagingen op te lossen.

Informatie & sollicitatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Patrick Curvers, Head of Quality Control (telefoon (0497) 33 94 00). Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.delpharm.com.

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (HR.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.