LIJNOPERATOR - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Delpharm in Bladel is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare farmaceutische geneesmiddelen. In Bladel werken 165 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering en wij zijn op zoek naar een:

LIJNOPERATOR M/V
3 PLOEGEN
(FULLTIME)

Dit ga je doen
In de functie van Lijnoperator bij Delpharm, ben jij verantwoordelijk voor het bedienen en draaiende houden van je eigen lijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijvullen van de verpakkingen zodat de lijn niet in storing kan komen. Je voert daarnaast kwaliteitscontrolers uit en neemt de nodige actie indien deze niet voldoen aan de kwaliteitsvoorwaarden. De kwaliteitscontroles voer je uit aan de hand van een checklist. Je werkt nauw samen met je collega’s en draag je je steentje bij, bij het verpakken van eindproducten volgens de eisen van de klant. De productielocatie is overzichtelijk in 1 hal geplaatst waar een afscheiding zit tussen de bereiding en de afvul afdeling en de etiketeer en de verpakkingsafdeling. Jij komt te werken op de etiketeer en verpakkingsafdeling.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste begeleiding krijgt. Zo zal je worden ingewerkt aan één lijn. Zodra je deze onder de knie hebt wordt deze ervaring verder uitgebreid naar meer lijnen.
Het gaat om een functie in 3 ploegen, dus je moet ook bereid zijn om in de nacht te werken:
• Ochtenddienst: 06:00 uur - 14:30 uur
• Late dienst: 14:30 uur - 23:00uur
• Nachtdienst: 23:00 uur - 06:00 uur

Dit ben jij
Ben jij secuur in je werk? Weet je ook onder druk je hoofd koel te houden en het overzicht te behouden? Vind je het daarnaast leuk om in een productieomgeving te werken waar je mede verantwoordelijk bent voor het produceren van hoogwaardige farmaceutische producten. Waarbij je tegen de hoogst geldende veiligheid- en kwaliteitseisen je product produceert? Herken jij jezelf in de volgende punten, dan zij wij op zoek naar jou!
• Je hebt bij voorkeur ervaring binnen een productieomgeving waar je ervaring hebt opgedaan met het werken volgens strenge veiligheid en kwaliteitseisen;
• Je kunt goed schakelen en krijgt energie van een dynamische werkomgeving;
• Je beschikt over MBO werk -en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit bieden wij jou
Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:
• Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng;
• Een mooi startsalaris vanaf € 2.722 per maand inclusief ploegentoeslag;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
• Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert;
• Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort.
Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (job.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.
Voor informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Richard Verhoeven of Lucas van Son (shiftleiders verpakking), telefoonnummer 0497-339400.