HR & GS Manager - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Binnen de productiesite van DELPHARM Bladel (165 medewerkers), een site gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische vormen, zijn we op zoek naar een:

HR & GS Manager
(fulltime)

DE FUNCTIE VAN HR MANAGER
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, borgen en implementeren van het HR-beleid. Je doet dit binnen de kaders van de wet- en regelgeving in aansluiting op de ondernemingsstrategie. Je hebt zowel een leidinggevende als uitvoerende rol en adviseert managers gevraagd of ongevraagd over het te voeren personeelsbeleid. Je leidt de werkzaamheden binnen de afdeling HRM en je stuurt de General Serviceafdeling aan. Je bent onderdeel van het MT en rapporteert aan de algemeen directeur.

Hoe ziet je team er uit ?
Je krijgt voor de uitvoering van je functie ondersteuning van een HR officer en HR Assistant.
Het facilitaire schoonmaakteam bestaat uit drie medewerkers
Binnen het secretariaat zijn drie parttime receptionistes werkzaam en een managementassistent.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Als HR Manager heb je een sterk empathisch vermogen en ben je de verbinder in het MT. Je creëert draagvlak op elk niveau binnen de organisatie. Je houdt je van het begin tot eind bezig met alle facetten rondom in- door- en uitstroom en trends binnen het vakgebied. In je rol als HR Manager zorg je ervoor dat de andere MT-leden worden geïnformeerd en geadviseerd. Verder ben je verantwoordelijk voor;

-   Salaris- en personeelsadministratie
-   Realisatie van het HR-budget en de HR KPI’s
-   Recruitment & selectie van nieuw personeel
-   Onboarding van nieuw personeel
-   Training en ontwikkeling van medewerkers; m.n. leadership development en succession planning
-   Medewerkerstevredenheid en engagement
-   Ziekteverzuimbegeleiding en inzetten op duurzame inzetbaarheid thema’s
-   Ondersteuning bieden aan de algemeen directeur in het overleg met de OR
-   Samenwerking met de corporate Delpharm organisatie
-   Eventuele deelname en implementatie van corporate HR-beleid naar lokaal HR beleid
-   Initiëren en bewaken van verbeteringsprojecten
-   Individuele coaching
-   Een veilige werkomgeving

JE PROFIEL
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een gerichte beroepsopleiding. Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een manufacturing organisatie. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.
Je hebt een hands-on mentaliteit, en bent een teamspeler met een flexibele no-nonsense instelling. Je bent in staat om probleemoplossend te werken. Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig en beschikt over een servicegerichte instelling.

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur en maken we graag kennis met je!

Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en een competitief salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens is er in onze organisatie ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Onze productielocatie in Bladel opereert zelfstandig bedrijf binnen het grotere concern van Delpharm, maar de lijntjes zijn kort. De werkomgeving kenmerkt zich door het informele karakter en de werknemers zijn erg betrokken bij de organisatie.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Johan Hajer (algemeen directeur) via telefoonnummer: 0497-339400.
Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (HR.bladel@delpharm.com) met vermelding van de vacature waar u interesse in heeft.