Farmaceutisch Proces Operator/Bereider M / V – CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Binnen de productiesite van Delpharm Bladel (165 medewerkers), een site gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische vormen, zijn we op zoek naar een:

Farmaceutisch Proces Operator/Bereider
M / V – CDI – 3 ploegendienst

Functie
Je bereidt vloeibare farmaceutische en cosmetische producten (o.a. medicijnen) op basis van een bereidingsprotocol. Hierbij heb je oog voor het strikt naleven van de GMP en veiligheidsvoorschriften. Je controleert de kwaliteit van het product door op vastgelegde momenten monsters te nemen en te analyseren. Indien het product aan de geldende kwaliteitseisen voldoet, geeft jij het product vrij voor verdere verwerking.

Bij het optreden van productieafwijkingen ben jij degene die de afwijking vastlegt en als eerste op zoek gaat naar de oorzaak. Kennis van en ervaring met het uitvoeren van een root cause analyse is dan ook een flinke pre.

Productieafwijkingen kunnen voorkomen, maar proberen we uiteraard te voorkomen. Als Farmaceutische Proces Operator heb jij dan ook een actieve rol in het signaleren van mogelijke knelpunten en het initieren en uitvoeren van procesverbeteringen. Kennis hebben van Lean Manufacturing (yellow belt) en procesoptimalisatie is een pre voor deze functie.

Het bereiden van producten is je primaire taak waar ook schoonmaak van de ruimte(s) en apparatuur bij horen. Tevens kan je worden ingezet bij het afwegen van grondstoffen in de weegkamer.

Profiel en Ervaring
Een MBO+ of HBO niveau door opleiding of aangevuld door productie ervaring, het liefst binnen farmaceutische industrie. Daarnaast heb je ervaring/competenties in procesmatig werken en het accuraat bijhouden van de productie administratie. Ervaring met GMP vormt een belangrijke pré. Evenals kennis van of ervaring met XFP, SAP en Microsoft Office (in ieder geval Excel, Word en Outlook). Daarnaast ben je bereid om in 3 ploegendiensten te werken en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Nadere informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Hubert Winkel, Teamleider Bereiding of afdeling HRM, telefoon 0497 339400. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (HumanResources.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.