PROCES OPERATOR M / V – CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Delpharm in Bladel is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare farmaceutische geneesmiddelen. In Bladel werken 165 medewerkers die continu streven naar precisie, kwaliteit en verbetering en wij zijn op zoek naar een:

PROCES OPERATOR
M / V – CDI – 3 PLOEGENDIENST

Dit ga je doen
In de functie van Proces Operator bij Delpharm, bereid je vloeibare farmaceutische en cosmetische producten (o.a. medicijnen) op basis van een bereidingsprotocol. Hierbij heb je oog voor het strikt naleven van de GMP en veiligheidsvoorschriften. Je controleert de kwaliteit van het product door op vastgelegde momenten monsters te nemen en te analyseren. Indien het product aan de geldende kwaliteitseisen voldoet, geeft jij het product vrij voor verdere verwerking.
Bij het optreden van productieafwijkingen ben jij degene die de afwijking vastlegt en als eerste op zoek gaat naar de oorzaak. Kennis van en ervaring met het uitvoeren van een root cause analyse is dan ook een flinke pre. Als Proces Operator heb jij een actieve rol in het signaleren van mogelijke knelpunten en het initiëren en uitvoeren van procesverbeteringen.

Het bereiden van producten is je primaire taak waar ook schoonmaak van de ruimte(s) en apparatuur bij horen. Tevens kan je worden ingezet bij het afwegen van grondstoffen in de weegkamer.

Het gaat om een functie in 3 ploegen, dus je moet ook bereid zijn om in de nacht te werken:
• Ochtenddienst: 06:00 uur - 14:30 uur
• Late dienst: 14:30 uur - 23:00uur
• Nachtdienst: 23:00 uur - 06:00 uur

Dit ben jij
Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur! Voel je jezelf aangesproken? Dan zijn wij benieuwd of jij jezelf herkent in onderstaande punten:
• Je hebt bij voorkeur ervaring binnen een productieomgeving waar je ervaring hebt opgedaan met het werken volgens strenge veiligheid en kwaliteitseisen;
• Je kunt goed schakelen en krijgt energie van een dynamische werkomgeving;
• Je beschikt over MBO werk -en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Kennis van Lean Manufacturing (yellow belt) en procesoptimalisatie is mooi meegenomen voor deze functie.

Dit bieden wij jou
Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:
• Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng;
• Een tussen de € 2.420 en € 3.388 per maand inclusief onregelmatigheidstoeslag;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
• Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert;
• Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort.
Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!

Nadere informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Juan Rodriguez Briales, Teamleider Bereiding of afdeling HRM, telefoon 0497 339400. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (job.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.