Engineer Gebouwen & Installaties - M/V - CDI

BLADEL (Pays-Bas)

Binnen de productiesite van Delpharm Bladel (165 medewerkers), een site gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische producten, zijn we op zoek naar een:

Engineer Gebouwen & Installaties
(FULLTIME)

Het betreft een functie in dagdienst. In deze functie rapporteer je aan de Manager Engineering.

Functie

Als Engineer Gebouwen & Installaties (G&I) bij Delpharm ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, ontwerp en optimalisatie/uitbreiding van de gebouwen en de installaties (perslucht, stoom, (purified)water, riolering, stikstof, elektra, HVAC, etc.). Je hebt degelijke kennis van bouwkunde en technische installaties. Daarnaast is kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek en automatisering een grote pré. De projecten worden veelal in overleg uitgevoerd met (huis)leveranciers van installaties.

De nadruk van deze functie ligt op de voorbereiding en uitvoering van onderhouds-, optimalisatie- en uitbereidingsprojecten. De projecten hebben betrekking op het verbeteren van de efficiency, uitbreiding van de productiecapaciteit en optimaliseren van de technische staat van onze gebouwen en installaties. Je voert de technische coördinatie op de werkvloer en stuurt de leveranciers aan. Om de kwaliteit van onze farmaceutische producten te waarborgen houd jij je naast de technische kwaliteit ook bezig met opzetten en uitvoeren van validaties van installaties en systemen in overleg met de QA afdeling. Daarnaast zorg je ervoor dat alle werkzaamheden veilig uitgevoerd worden volgens HSE richtlijnen. Je kunt projectmatig werken en beheert en bewaakt daarbij de planning en het budget.

Profiel en Ervaring
Als Engineer G&I beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring in werktuigbouwkunde, installatietechniek of andere relevante opleiding.
• Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen de food- of farmaceutische industrie.
• Affiniteit met nieuwe technologische ontwikkelingen.
• Hands on mentaliteit waarbij je af en toe mee helpen sleutelen of inbedrijfstellen niet schroomt.
• Je bent oplossings- en resultaatgericht ingesteld, flexibel en stressbestendig.
• Je werkhouding kenmerkt zich door goede contactuele vaardigheden, conceptueel- en analytisch denkvermogen, nauwkeurigheid en teamspirit.

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur en maken we graag kennis met je !}

Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en een competitief salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens is er in onze organisatie ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Onze productielocatie in Bladel opereert zelfstandig bedrijf binnen het grotere concern van Delpharm, maar de lijntjes zijn zeer kort. De werkomgeving kenmerkt zich door het informele karakter en de werknemers zijn erg betrokken bij de organisatie.

Nadere informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Arian van Houten, Manager Engineering of afdeling HRM, telefoon 0497 339400. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (HR.bladel@Delpharm.com) met vermelding van de vacature waar je interesse in hebt.